8 Syarat Beli Rumah Anda Kena Tahu Dan Fahami

syarat beli rumah

Bila beli rumah, korang akan tandatangan suatu borang dipanggil offer to purchase yang meliputi syarat beli rumah yang sangat penting untuk korang fahami. Tapi berapa ramai pembeli yang ambil tahu? Ambe boleh kata 8/10 pembeli rumah tak teliti pun terma-terma dalam booking form tu. Lagi parah, kalau ejen hartanah yang korang berurusan tak explain terma-terma tersebut. … Read more

228 Selayang Condominium, Taman Selayang Baru

228 Selayang Condominium ni terletak di Bandar Baru Selayang. Unit untuk dijual ni berkeluasan 965 kaki persegi dengan 3 bilik dan 2 bilik air. Seperti dalam gambar, rumah ni memang cantik. Pemilik rumah dah ubahsuai dengan kabinet dapur dan barangan perabot. Semua barangan perabot disertakan sekali dengan jualan kecuali barangan elektronik dan katil. Rumah macam ni … Read more

Pangsapuri Duplex Radius Residence, Selayang Height

Radius Residence

Rumah untuk dijual ini terletak di kondominium Radius Residence, Selayang Height. Unit ini adalah dari jenis duplex dengan berkeluasan 1600 kaki persegi. Di Radius Residence, hanya ada 3 unit eksklusif dari jenis duplex. Ianya juga boleh menjadi alternatif untuk rumah bertanah sekitar yang tinggi harganya. Rumah ini juga dah menjalani banyak pengubahsuaian. Secara keseluruhan, pemilik … Read more