arif hussin perunding hartanah

Mencari Ejen Hartanah?

Jual Rumah Cepat Tanpa Masalah

Semak Harga Pasaran Sekarang!

SAYA KOMITED

DENGAN JUALAN RUMAH ANDA

berdaftar

Saya merupakan perunding hartanah berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah.

Berpengalaman

Berpengalaman selama 6 tahun dan telah menguruskan ratusan klien dalam urusan jual beli rumah.

Fokus

Ada ejen memasarkan ratusan rumah pada suatu masa. Saya hanya buat sekitar 30 dan beri lebih fokus kepada jualan rumah anda.

"Salam. Saya Arif Hussin, perunding hartanah di Weise Property. Menjual rumah ini tidak mudah dan perlukan kemahiran dan masa. Rumah yang dipasarkan pula bersaing dengan ratusan rumah lain. Masalah mungkin timbul dan mengecewakan. Biar saya uruskan untuk anda semua ini. Dan anda fokus masa anda untuk perkara yang lebih penting terutama keluarga dan kerjaya."

Arif Hussin

Perunding Hartanah

STRATEGI DAN TEKNIK

UNTUK PASTIKAN RUMAH ANDA TERJUAL

Kajian Pesaing

Kajian pesaing akan dibuat sebelum pemasaran. Dari kajian ini data akan diperoleh untuk memposisikan rumah anda dalam pasaran. Ini adalah langkah paling penting dan faktor utama yang menentukan rumah anda boleh terjual dengan cepat.

Fotografi Hartanah

Foto rumah anda akan diambil menggunakan DSLR dan disunting teliti menggunakan teknik khas. Hasilnya adalah foto yang cantik dan menyerlahkan nilai rumah. Bila diiklan rumah anda akan menjadi tarikan kepada pembeli.

Iklan Berkesan

Rumah anda akan diiklan di portal popular. Iklan ini dikawal oleh perisian yang saya reka khas melalui pengaturcaraan. Perisian ini mempunyai algoritma bagi memastikan iklan rumah anda berada pada kedudukan yang dapat dilihat oleh pembeli.

Jaringan Kerjaya

Saya mempunyai jaringan peguam dan kenalan jurubank yang boleh melicinkan proses jualan anda. Iklan rumah anda juga akan dihebahkan kepada 200 perunding hartanah di agensi saya. Mereka mungkin sudah ada pembeli yang tersedia!

"Saya adalah graduan Association of Chartered Certified Accountants UK. Pernah berkhidmat dengan Deloitte dan Petronas. Saya kini perunding hartanah sepenuh masa dan pengurus agensi di Weise Property. Dari segi pencapaian, saya merupakan antara top 5 perunding hartanah pada tahun 2017 di Weise Property.

Arif Hussin

Perunding Hartanah

Arif Hussin

Weise International Property Consultants

35-2 Wisma Ezekiel, Jalan TTDI Grove Kajang 7/1, 43000 Kajang, Selangor.

Telefon: +6013-9398811

HUBUNGI SAYA UNTUK JUALAN RUMAH

Atau telefon terus pun boleh!

Copyright © 2018 · Arif Hussin