Razak City Residences

Kondominium Mampu Milik Di Sungai Besi Kuala Lumpur

Amat jarang sekali kita dengar kondominium baru dijual dengan harga RM360,000. Apatah lagi jika dibina di kawasan Kuala Lumpur. Percaya atau tidak, kondominium baru di kawasan Kajang dan Semenyih pun sudah melebihi harga tersebut. 

Inilah antara ciri terbaik projek yang bernama Razak City Residences ini. Selain kawasannya strategik, harganya pula berpatutan.

Salam. Saya Arif Hussin, ejen hartanah. Saya pada mulanya skeptikal dengan projek perumahan ini. Saya kecewa dengan tawaran pemaju setahun dua lepas. Harga tinggi dan kurang nilai tambah berbanding pasaran rumah siap.

Namun setelah dikaji, projek ini mempunyai kelainan. Ianya berpotensi tinggi kerana banyak 'booster' yang akan meningkatkan pulangan pelaburan anda. Ini dikuatkan lagi dengan sambutan luar biasa yang diterima. Saya juga dapati makin ramai pembeli muda bijak menghidu peluang.

Projek ini sesuai untuk mereka yang mencari  rumah pertama atau ingin membuat pelaburan. Tapi kenapa ianya menjadi pilihan? Mari kita lihat.

Lokasi Strategik

Berdepan Dengan Bandar Malaysia

Bandar Malaysia bakal menjadi hab ekonomi dan pengangkutan. Mengikut pelan utama, bandar ini adalah self-sustaining dengan tempat tinggal, pejabat, tempat membeli belah, hospital dan lain-lain.

Jaringan Pengangkutan

Dikelilingi 7 stesyen trem termasuk LRT dan MRT dan juga stesyen keretapi berkelajuan tinggi (HSR) Kuala Lumpur - Singapura yang bakal dibina. Anda juga boleh ke LRT dan KTM Salak Selatan hanya dengan berjalan kaki.

Akses Mudah

Dengan lokasi di Sungai Besi, Razak City mudah dicapai dan dekat dengan pelbagai tempat dan lebuhraya ini. Ini termasuk IKEA, HUKM, AEON Taman Maluri, Sunway Velocity mall dan lain-lain.

Tawaran Menarik

Harga Berpatutan

Bermula dari RM360,000. Harga ini sangat berpatutan dengan lokasi yang strategik dan fasiliti yang disediakan.

Booking Rendah

Booking rumah hanya RM3,000 sahaja. Anda kemudian terus dalam perjalanan mendapatkan rumah impian.

Kos Guaman Percuma

Anda tak keluar tunai yang banyak! Kos guaman percuma untuk kedua-dua perjanjian jual beli dan juga perjanjian pinjaman.

Fi Selenggara Percuma

Fi penyelenggaraan adalah percuma untuk selama 5 tahun. Sangat membantu golongan muda yang baru memulakan kehidupan.

Fasiliti Lengkap

Kondominium ini datang dengan fasiliti yang baik termasuk sekuriti, kolam renang, gymnasium, parkir kereta dan banyak lagi.

Pakej Renovasi

Anda juga boleh pilih untuk dapatkan berserta dengan perabot. Lihat sahaja rumah impian anda dalam foto di bawah.

Peluang Sebegini Jarang Ada

Untuk belian, hubungi saya di 013-9398811 atau isi borang melalui butang berikut.

Foto Rumah

Saya Bantu Anda

Untuk belian, hubungi saya di 013-9398811 atau isi borang melalui butang berikut.

Pelan Susun Atur

Type A

2 Bilik 2 Bilik Air
800 kaki persegi

Type B

3 Bilik 3 Bilik Air
1045 kaki persegi

Arif Hussin 2018